Benedicte Stien Schreiner, Sondre Gjesbakk og Vegard Steinbakken gikk Nordland til en åttendeplass under dagens NM-stafett på Voss. Foto: André Kalkenberg

8. plass i NM-stafetten

Skrevet av Roger Marthinsen
11.03.2018 16:05

Nordland, med to ranværinger på laget, tok en 8. plass på dagens NM-stafett i skiskyting.

Skonseng ULs Benedicte Stien Schreiner, Vegard Steinbakken fra Hattfjelldal og Sondre Gjesbakk, Bossmo & Ytteren IL, endte på 8. plass på dagens mix-stafett under NM i skiskyting på Voss.

Benedicte Stien Schreiner startet bra med feilfri skyting på første og lå på 3. plass inn til andre skyting. Der ble det imidlertid tre strafferunder, og dermed havnet Nordland noe på etterskudd i forhold til de aller beste. Ved første veksling sendte Benedicte, Vegard Steinbakken ut som nummer ti.

Steinbakken klarte seg uten strafferunder, men tapte i sporet til de beste og sendte Sondre Gjesbakk ut som nummer tolv. B&Y IL-løperen, som tok norgescup-gull i går, gikk imidlertid Nordland opp hele fire plasser i løpet av sin etappe, og det til tross for at han måtte ut i to strafferunder på siste skyting. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.