Foto: Roger Marthinsen

Åpner med Grand-trippel – avslutter mot erkerivalen

Skrevet av Roger Marthinsen
22.06.2020 19:30 - OPPDATERT 23.06.2020 06:01

Seriestart og -avslutning på hjemmebane: Her er Bossmo & Ytterens kamper.

Forutsatt at det blir gitt klarsignal fra myndighetene for oppstart for fotball under de øverste nivåene, så åpner B&Y ILs damelag sesongen med hjemmekamp mot Grand Bodø 2, søndag den 23. august. 

Ei uke senere kommer det som trolig blir sesongens vanskeligste kamp; borte mot Grand Bodø, i Nordlandshallen søndag 30. august. Og ei uke deretter, søndag 6. september; nok et møte med Grand. Denne gangen Grand Bodø 3, på Ytteren stadion.

Serieavslutninga blir mot erkerivalen Innstranda, hjemme på Ytteren stadion. Dette er laget Bossmo & Ytteren aldri hadde slått, da lagene i fjor sto foran en spennende høstsesong. Bossmo & Ytteren kvittet seg da med Innstranda-komplekset ikke bare en gang, men hele tre ganger.

Sesongen vil bestå av i alt syv kamper. I år blir det ingen høstserie med de to beste fra Nordland og de to beste fra Hålogaland samt en plasseringsserie for resten av lagene i 2. divisjon. Vinneren av 2. divisjon Nordland skal spille finale mot vinneren fra Hålogaland. Laget som vinner denne kampen skal spille opprykkskvalik mot vinnerne av avdeling Østlandet og avdeling Vestlandet.

På forhånd er Grand Bodø, som for to sesonger siden spilte i Toppserien og som har en uttalt ambisjon om å rykke i 1. divsjon igjen på første forsøk, store favoritter. Dermed er det ventet at kampen om 2. plassen – som tidligere ville gitt en plass i høstserien – vil stå mellom rivalene Bossmo & Ytteren og Innstranda, og med Halsøy som en mulig outsider.

Bossmo & Ytterens kamper:

Grand Bodø 2 (h) søndag 23. august

Grand Bodø (b) søndag 30. august

Grand Bodø 3 (h) søndag 6. september

[annonse]
Sandnessjøen (h) søndag 13. september

Fauske/Sprint (b) søndag 20. september

Halsøy (b) søndag 27. september

Innstranda (h) søndag 4. oktober

----------

LES OGSÅ:

 

Les mer om:

Bossmo & Ytteren
Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.