1.februar 2020 åpner det en ny restaurant og bar på Nesna i lokalen til tidligere NYT bar og spiseri. Vegar Bergli, Robin Myren og Hanne Maren Reistad går sammen for å gi befolkningen på Nesna, turister, båtfolk, studenter og andre besøkende et sted å møtes for god mat, drikke og atmosfære.
Med på laget er Mikael Skotnes og Fredrik Hågensen, som begge er ansatt ved No3 som hovmester (servitør/bartender), ifølge en pressemelding fra gründerne.
– Vi må utnytte den fantastiske beliggenheten til restauranten, med utsikt over fjell og fjord. Vi skal levere god mat, drikke og service tilpasset behovet ved fergeleiet på Nesna. I tillegg til oss, som alle vil ta del i driften, vil det bli ansatt en kokk og kjøkkenassistent, samt servitører til sommersesongen, sier gjengen bak den nye restauranten. I vintersesongen vil de ha åpent torsdag – søndag. I tillegg vil det være mulig for bedrifter, studenter, lag og foreninger og andre å ta kontakt hvis de ønsker å ha en middag eller et arrangement i løpet av uka. I sommersesongen vil de ha åpent hver dag. På formiddagen vil kioskluka være åpen for å få kjøpt seg kaffe, vafler, brus og is. Ettermiddag og kveld vil restauranten og baren være åpen.
[annonse]
[annonse]