Martin Steinmo, Espen Bergli, Tom Kristiansen, Pia Olsen, Ole Leiråmo og Rolf Einar Jensen så frem til aktive ski-dager i Skillevollen og Munklia. Nå er Skillevoll-uka blant en stor mengde arrangement og aktiviteter som må avlyses. Foto: Roger Marthinsen

Alt av organisert idrett stoppes

Skrevet av Roger Marthinsen
13.03.2020 09:39

Idrettsutøvere er på vei hjem fra avlyste konkurranser. Idrettsanleggene stenges. Nykommeren Skillevoll-uka blant arrangementene som ikke blir noe av.

Bossmo & Ytteren og Rana Slalåmklubb skulle neste uke arrangere tidenes første Skillevoll-uka, ei uke med ski-aktiviteter i Skillevollen og Munklia, for årsklassene 2008-2012.

Uka skulle starte mandag 16. mars, med langrenn, hopp, skiskyting og alpint på programmet. 

Denne er nå, som så å si alt av organisert idrettsaktivitet, avlyst som følge av de skjerpede tiltakene for å hindre spredning av koronaviruset. Bosmo & Ytteren IL, som er Helgelands og et av Nord-Norges største idrettslag, meldte i går gjennom sine kanaler at all idrettslig aktivitet i klubbens regi, opphører. Skillevollen alpinsenter er stengt, Skillevollen kro er stengt og Ytterenhallen er stengt. 

Også Mo Skilags og IL Stålkameratenes skicross i Klokkerhagen, som startet onsdag kveld, er avlyst for resten av sesongen.

– Vi avlyser skicrossen de kommende ukene, så det ble nok kun med det ene løpet i år, sier arrangørkomitéens Lars-Andreas Østvik.

Også Skonseng UL Ski bekrefter at de gjenstående arrangementene klubben hadde på løpsprogrammet denne sesongen, er avlyst. Lagets utøvere er forøvrig i dag på vei tilbake fra Tromsø til Rana, etter at NNM i skiskyting som skulle arrangeres denne helgen, nå er avlyst.

----------

LES OGSÅ:

 

[annonse]
 

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.