Nordnorske De Ubrukelige er klare for Trænafestivalen.

Alternativ pop til Trænafestivalen

Skrevet av Roger Marthinsen
22.05.2019 10:00 - OPPDATERT 22.05.2019 11:20

Har booket Razika, Konradsen, Temporary og De Ubrukelige .

– Trænafestivalen er kanskje kjent for å være litt alternative selv, så hva passer vel da bedre enn at vi har booket Razika, Konradsen, Temporary og De Ubrukelige til årets festival, melder Trænafestivalen i en pressemelding.

– Poprock, ambientpop, folkpop og visepop. Det finnes minst like mange ulike typer
Havfolk som det finnes typer pop og på Trænafestivalen i år prøver vi å vise fram flest
mulig. I år skal vi danse til Razika og deres fjerde plate og vi skal drømme til smakebiter fra Konradsens kommende debutalbum. Vi skal nyte salige melodier fra Temporary og vi skal nynne til De Ubrukeliges låter lenge etter at midnattsola har tatt farvel, melder festivalen.

Razika slapp sitt fjerde album, «Sånn kjennes verden ut», på tampen av fjoråret. Etter tre album med en smeltedigel av ska, pop, punk og reggae, er «Sånn kjennes verden ut» Razika fra en mer pop- og rock-vennlig side.

Synthbaserte Konradsen slapp sin første singel, «Never Say A», i oktober, mens debutalbumet kommer i høst.

Temporary slapp sin første EP i mai 2017, der fire av fem låter ble anbefalt av Urørt på P3. Musikken har også blitt brukt i de to siste sesongene av NRK-serien «Unge Lovende». 


De Ubrukelige tar nordnorsk råskap inn i parisersalongen. Duoen består av Christine Henriksen på vokal og fele og Hallvard Høiberg på gitar. De gir ut sitt debutalbum «Sukker og margarin» høsten 2019.

Trænafestivalen 2019 går av stabelen 11.-14. juli.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.