Anna Anita Jaskiv sang sammen med gruppa What a Risk. Foto: TV2

Anna Anita er topp 20 i Idol!

Skrevet av Hedda Hiller
28.02.2020 22:10 - OPPDATERT 29.02.2020 19:20

– Jeg var helt sikker på at jeg skulle hjem, og tenkte bare på hvor billettene hjem til Hemnesberget lå da dommerne sa jeg skulle ta et steg frem, sier Anna Anita Jaskiv, som isteden kunne slippe jubelen løs.

– Det er helt fantastisk og helt uventet! sier en gledesstrålende Anna Anita Jaskiv, som i kveld avanserte blant de 20 beste i Idol. 

Hemnesværingen var ikke fornøyd med sine egne prestasjoner, og var helt sikker på at at det ville bli exit. 

– Jeg var helt sikker på at jeg skulle hjem, og tenkte bare på hvor billettene hjem til Hemnesberget lå da dommerne sa jeg skulle ta et steg frem. "Nå er det bare å pakke kofferten" var det som gikk gjennom hodet mitt, og det var hardt å holde inne tårene, sier Anna Anita. 

Isteden var Anna Anita en av tre som gikk videre fra gruppa "What a Risk". Tix var ikke nådig i tilbakemeldingene til gruppa. 

– Nå er det dommedag. Vi hadde skyhøye forventninger til denne gruppa, og de ble bare delvis innfridd, sa Tix.

Anna Anita synes det er trist at så mange måtte forlate konkurransen. 

– Jeg klarte ikke helt å nyte at jeg gikk videre selv, da jeg så hvor lei seg de andre ble. Det var vondt å være vitne til, sier 19-åringen. 

(Saken fortsetter under bildet)

Avansementet betyr at neste post for Anna Anita er intimkonsert foran dommerne. Etter dette plukkes de ti beste ut til livesendingene. 

– Det blir spennende å ha en akustisk konsert med bare gitar eller piano. Og så er det fantastisk å endelig kunne velge låten selv. Det blir godt, sier Anna Anita, som ikke vil ut med hva hun skal synge. 

– Folk må bare vente og se, men det blir en fin og følsom sang, etter at jeg har sunget mye sassy låter tidligere, sier Anna Anita Jaskiv. 

Ranværingen Stine Pettersen røk i kveld ut av Idol. Hun sang i gruppa Big Mix, hvor kun Kamilla Gulbrandsen gikk videre. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.