Anna Anita stiller med nye låter på Hemnes Båt & Fjordfestival.

Anna Anita og MGP jr.-finalister skal lokke familiene

Av Kenneth Johan Gabrielsen
11.05.2018 19:52 - OPPDATERT 22.05.2018 08:49

Hemnes Båt & Fjordfestival prøver seg igjen med familiekonsert.

– Etter to år uten familiekonsert, prøver vi oss på nytt i år, sier festivalleder Kjell-Idar Juvik i Hemnes Båt & Fjordfestival i en pressemelding.

Årets festival arrangeres 29. juni - 1. juli, med blant andre DDE og Trine Lise Olsen og Bitch Big Boobies Bang Band som trekkplastrene for de voksne. Men lørdag 30. juni vender altså familiekonserten på dagtid tilbake. På programmet står Anna Anita og Nesna-duoen fra MGP jr., Unknown som består av Emma Einmo og Linn Sommerro. I tillegg vil Hemnes Skolemusikk opptre.

Anita har brukt mye av 2018 på låtskriving, og vil framføre flere nyskrevne låter på scenen. Med seg har hun Lars-Kristian Sjøvold på trommer, Jørgen Straumfors på gitar, Lars-Erik Drevvatne på piano og Johan Reinåmo på bass.

– Repertoaret hun har valgt er for det meste pop-rock, opplyser Juvik.

Anna Anita har rukket å bli 17 år gammel. I 2012 kom hun helt til semifinalen i Norske Talenter, og så sent som i fjor ble hun tildelt Helgeland Sparebanks kulturstipend. Hun har opptrådt siden hun var seks år gammel, og har de siste årene blant annet spilt på Underverket (2016) og hatt sin egen lille juleturné på Helgeland (2017).

Emma Einmo (t.v.) og Linn Sommerro tar kanskje ikke bussen hjem etter konserten, men de blir i hvert fall å se på scenen på Hemnesberget.

I tillegg skal altså Emma Einmo og Linn Sommerro på scenen. Duoen fra Nesna er klar for årets finale i MGP jr. Finalen arrangeres i Telenor Arena 3. november. Unknown, som de kaller seg, er eneste nordnorske bidrag i finalen. Låten "Bussen heim" blir nok også å høre på Båt & Fjordfestivalen.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.