Foto: Fernando Zhiminaicela, Pixabay

Ansatt hos Rana Totalservice korona-smittet

Skrevet av Roger Marthinsen
29.10.2020 09:53 - OPPDATERT 29.10.2020 12:51

Arbeidet på boligprosjekt på Hammeren: – Vi ønsker å gå ut med dette for å begrense rykter og unngå mistenkeliggjøring av andre.

Entreprenøren Rana Totalservice AS bekrefter at det er en ansatt hos dem som har testet positivt for korona, i det som er omtalt som en ansatt hos en entreprenør på mindre byggeprosjekt i Rana. Man bekrefter videre at den ansattes familie også er smittet.

Rana Totalservice opplyser at personen som er smittet arbeidet på et prosjekt på Hammeren.

– På prosjektet Hammeren Boligpark har vi hatt tre ansatte, hvorav en er positiv, en er negativ samt en som ikke har fått svar. Vi har også seks personer som er innleid personell som er i karantene og som vil bli testet i løpet av dagen. Resten av våre ansatte og ledelse har ikke vært i nærkontakt med de aktuelle, skriver Torbjørn Johnsen og Tom J. Einmo i Rana Totalservice AS, på selskapets Facebook-side.

De presiserer at det ikke er noen av selskapets innleide som har tatt med seg smitte.
– Det er innleide hos en leverandør av oss fra Overhalla som har tatt med seg smitte og dermed smittet en av våre, skriver de.

– Vi ønsker å gå ut med dette for å begrense rykter og unngå mistenkeliggjøring av andre da det i Rana Blad bare ble nevnt «entreprenør på mindre byggeprosjekt i Rana». De som eventuelt trenger å ta ekstra hensyn må få anledning til det og vite hvem og hvor dette har oppstått. Smittekilden er identifisert fra en annen kommune, skriver Johnsen og Einmo.

– Det er verdt å nevne at vi har vært ekstremt forsiktige og fulgt alle anbefalinger angående smittevern. Ansatte og innleide har vært fradelt med tre forskjellige spise/hvile-brakker, samt arbeidsområder. Dette viser hvor smittsomt dette viruset er, og hvor lett det kan ramme. Vi ønsker med dette å opplyse alle rundt oss om situasjonen og ser frem til at dette er lagt bak oss, skriver Torbjørn Johnsen og Tom J. Einmo i 
Rana Totalservice AS.

---------------

LES OGSÅ:

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.