Guri Johnson, Kristian Figenshow og John Sigurd Kristensen spiller til sammen åtte roller i «Hele hælvetes slekta». Foto: Hålogaland Teater

Åpner teatersjeflosjen for gjester for aller første gang

Skrevet av Hedda Hiller
09.02.2018 11:54

Er du en av de som ikke fikk billett til "Hele hælvetes slekta"? Da har du en siste sjanse, men du må være kjapp i avtrekkeren.

Hålogaland teaters "Hele hælvetes slekta" har vært årets store publikumsvinner under Vinterlysfestivalen. Forestillinga solgte ut på hovedscenen to kvelder på 1-2-3, og nå tar festivalen affære for at flest mulig skal få sett "Hele hælvetes slekta".

– Vi setter ut 20 ekstra stoler i salen på begge forestillingene, og i tillegg åpner vi for første gang teatersjeflosjen for publikum, forteller markedssjef Peter Eide Walseth. 

Teatersjeflosjen ligger på balkongplass og har tre doble seter, til sammen seks plasser. Billettene her koster litt ekstra.

– Disse billettene legger vi ut for 1000 kroner stykket. De som sitter her får det eksklusivt, og har også muligheten for å få en flaske vin å nyte sammen med forestillingen, sier Walseth.

"Hele hælvetes slekta" kunne i følge både Walseth og festivalsjef Wenche Bakken solgt ut hver kveld, men de er ikke de eneste som selger.

– Nå fyker billettene ut i full fart, så nøler du enda med å sikre deg billett til din favoritt bør du kjappe deg, sier Peter Eide Walseth. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.