Det ble tirsdag formiddag meldt om seks nye smittetilfeller tilknyttet Båsmo barneskole og det pågående smitteutbruddet der. Tirsdag kveld er det bekreftet enda flere smittede. Foto: Roger Marthinsen

Båsmo barneskole og SFO stengt – flere er bekreftet smittet

Skrevet av Ann Kristin Kjærnli
20.01.2021 09:00 - OPPDATERT 20.01.2021 09:05

Ingen ansatte eller elever skal møte opp på skole og SFO onsdag 20 . januar.

Båsmo barneskole har seint tirsdag kveld fått ny informasjon fra smittesporingsteamet som bekrefter at flere ansatte og elever på skolen som har testet positivt. Det er derfor besluttet at ingen ansatte eller elever skal møte opp på skole og SFO onsdag 20 . januar, melder rektor Anni Breivik i et informasjonsskriv til foresatte ved Båsmo barneskole.

Skolen vil i løpet av onsdag sende ut ny informasjon om smittesituasjonen og om hvordan skoletilbudet blir videre. Informasjonen sendes ut så snart skolen har bedre oversikt.

Det ble i tirsdag bekreftet seks nye smittetilfeller ved Båsmo barneskole. Alle de nye er også tilknyttet 5 .trinn. 

Fra tidligere er sju personer tilknyttet femte trinn ved Båsmo barneskole bekreftet smittet av Covid-19. Derfor er hele 5. trinn i karantene eller isolasjon til og med 25. januar. Flere elever er i karantene, blant annet på grunn av familietilhørighet til 5. trinn. Barneskolen har dessuten mange ansatte, både lærere og SFO-ansatte, i karantene.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.