Svein Eggesvik hadde ventet flere søkere til den nye stillingen som veisjef i Nordland, men er fornøyd med kandidatene som har søkt.

Bare tre søkere til nyopprettet veisjef-stilling

Skrevet av Roger Marthinsen
11.09.2018 14:54

Én kvinne og to menn har søkt den nyopprettede stillingen som vegsjef i Nordland fylkeskommune. Alle søkerne er fra Bodø (se søkerliste nederst). 

Vegsjefen som blir ansatt i den nyopprettede stillingen, vil ha ansvaret for at Nordland fylkeskommune skal være rustet når fylkeskommunene fra 1. januar 2020, skal overta alt ansvar for drift, vedlikehold og investering av fylkesveiene.

– Vegsjefen får en viktig rolle i å bygge opp en god vei-administrasjon for de nye oppgavene som fylkeskommunen skal overta, sier samferdselsråd i Nordland, Svein Eggesvik (Sp).

Eggesvik hadde i utgangspunktet forventet større interesse for den nyopprettede stillingen. Han er likevel godt fornøyd med de tre kandidatene som har søkt. 

– Det ligger nok noe usikkerhet i hvilken rolle en slik stilling skal ha. Nordland er først ute av alle fylkene med å ansette vegsjef. Vi mener det er viktig, for å være i forkant, og kunne være med å bygge organisasjonen fra starten av, sier samferdselsråd Eggesvik.

Disse har søkt stillingen som veisjef i Nordland fylkeskommune:

Ine Hilling, 48 år, Bodø, Prosjektleder

Odd Inge Bardal, 50 år, Bodø, Prosjektleder

Ørjan Tjervaag, 56 år, Bodø, Site Master

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.