Svein Eggesvik hadde ventet flere søkere til den nye stillingen som veisjef i Nordland, men er fornøyd med kandidatene som har søkt.

Bare tre søkere til nyopprettet veisjef-stilling

Skrevet av Roger Marthinsen
11.09.2018 14:54

Én kvinne og to menn har søkt den nyopprettede stillingen som vegsjef i Nordland fylkeskommune. Alle søkerne er fra Bodø (se søkerliste nederst). 

Vegsjefen som blir ansatt i den nyopprettede stillingen, vil ha ansvaret for at Nordland fylkeskommune skal være rustet når fylkeskommunene fra 1. januar 2020, skal overta alt ansvar for drift, vedlikehold og investering av fylkesveiene.

– Vegsjefen får en viktig rolle i å bygge opp en god vei-administrasjon for de nye oppgavene som fylkeskommunen skal overta, sier samferdselsråd i Nordland, Svein Eggesvik (Sp).

Eggesvik hadde i utgangspunktet forventet større interesse for den nyopprettede stillingen. Han er likevel godt fornøyd med de tre kandidatene som har søkt. 

– Det ligger nok noe usikkerhet i hvilken rolle en slik stilling skal ha. Nordland er først ute av alle fylkene med å ansette vegsjef. Vi mener det er viktig, for å være i forkant, og kunne være med å bygge organisasjonen fra starten av, sier samferdselsråd Eggesvik.

Disse har søkt stillingen som veisjef i Nordland fylkeskommune:

Ine Hilling, 48 år, Bodø, Prosjektleder

Odd Inge Bardal, 50 år, Bodø, Prosjektleder

Ørjan Tjervaag, 56 år, Bodø, Site Master

[annonse]

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.