Katten Beauty er savnet etter husbrannen i natt. Foto: Privat.

Beauty savnet etter husbrannen: –Jeg er i sjokk!

Skrevet av Line M. Fagermo
28.04.2021 11:35 - OPPDATERT 28.04.2021 15:42

Mariell Ossletten våknet på nattmorgenen av vinduet i stua som sprakk. Minutter senere var huset overtent.

Eier av bolighuset på Båsmoen som brant i natt, Mariell Ossletten (24) kom seg helskinnet ut av huset og fikk varslet leieboer i underetasjen. Men Ragdollen Beauty er ikke gjort rede for.

– Jeg våknet klokken 05:30 i natt av glass som ble knust, vinduet i stua sprakk. Da jeg åpnet døra til stua, veltet det røyk ut. Det kan virke som brannen har startet i en ovn som står under vinduet. Beauty sov sammen med meg og sprang ut av soverommet. Jeg løp ut av huset og fikk varslet beboer i underetasjen om brannen. Jeg ringte nødnummeret. Minutter senere kom politiet og brannvesenet. 

Huset ble raskt overtent. 

– Da politiet kom og spurte om det var flere i huset, sa jeg: Katta er inne! Jeg ville ikke dra til sykehuset før Beauty var blitt gjort rede for. Brannvesenet fikk slukket brannen og åpnet vinduer, men Beauty var ikke å finne i huset. Hun har nok kommet seg ut på et vis. 

Mariell ble sendt til sykehuset og er etter omstendighetene i fin form. 

– Men jeg er i sjokk nå. Brannvarslene gikk ikke av. Først da jeg var på vei ut av huset hørte jeg at de begynte å  ule. Jeg har heldigvis ikke fått røykskader på lungene og blodprøvene er fine. Mamma er kommet fra Tomma, og jeg er hos pappa nå. Venner er ute og leter etter Beauty. Vi skal til huset snart og lete videre. Hun er lett gjenkjennelig med hvit mørkegrå pels og blå øyne. Hun er veldig kosen og stoler på folk, hun koser gjerne med fremmede. Men hun er nok kjemperedd og i sjokk  etter nattens hendelse. Hun er sannsynligvis i området rundt Heiloveien på Båsmoen. Hvis noen ser henne er det bare å ta kontakt med det samme på telefonnummer 970 80 678. 

*****

[annonse]
 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.