Ber om kandidater til trafikksikkerhetspris

Skrevet av Roger Marthinsen
20.01.2020 19:30

– Vi er helt avhengig av ildsjelene som finnes i fylket vårt for å nå nullvisjonen for hardt skadde og drepte i trafikken i Nordland, sier samferdselsråd Bent-Joacim Bentzen.

Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) skal dele ut trafikksikkerhetsprisen for forebyggende trafikksikkerhetsarbeid. Kommuner, skoler, organisasjoner, foreninger, bedrifter, enkeltpersoner og andre i Nordland kan nomineres.

Prisen deles ut for tiltak som er gjennomført over lengre tid, eller som er planlagt og gjennomført de siste årene. Prisen skal stimulere til engasjement blant dem som i utgangspunktet ikke har trafikksikkerhet som hovedoppgave. Den kan også deles ut til personer som jobber med trafikksikkerhet når innsatsen er større enn det som normalt kan forventes.  

– Vi er helt avhengig av ildsjelene som finnes i fylket vårt for å nå nullvisjonen for hardt skadde og drepte i trafikken i Nordland. Derfor oppfordrer jeg alle til å komme med gode innspill på kandidater som fortjener ros for sin innsats med trafikksikkerhetsarbeid, sier samferdselsråd Bent-Joacim Bentzen (Sp).

Alle kan komme med forslag på kandidater til trafikksikkerhetsprisen, forslaget skal være skriftlig med en kort begrunnelse. Vinneren blir valgt av Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg, og prisen blir delt ut på fylkestinget.

Frist for å komme med forslag på kandidater er 20. februar.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.