Foto: Roger Marthinsen

Bil havnet i grøft og begynte å brenne

Skrevet av Roger Marthinsen
02.05.2021 07:20 - OPPDATERT 02.05.2021 11:45

Politiet har mistanke om promillekjøring i forbindelse med trafikkulykke på øy. Måtte ha bistand fra redningsskøyte for å komme frem til ulykkesstedet.

Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt av vegen på Onøy, havnet i ei grøft og begynt å brenne, klokken 04:38 i natt.

– Vi fikk en melding om mulig promillekjøring litt tidligere i natt. Da det kom melding om utforkjøring og brannn ble det sendt en patrulje fra Mo i Rana utover. Disse ble transportert til Onøy av redningsskøyte, som gikk fra Træna til Stokkvågen og hentet personellet der, sier oppdragsleder ved Nordland politidistrikts operasjonssentral, May Wenche Hansen, til Rana No.

Lokalt brannvern rykket ut og fikk slokket bilbrannen i natt. Sjåføren, en mann i 20-årene, er mistenkt for promillekjøring. Det er ikke meldt om personskade i forbindelse med ulykken, som i følge oppdragsleder Hansen fant sted ikke langt fra brua mellom Onøya og Lurøya, på Onøy-sida av denne. Det skal ikke ha vært andre i bilen enn bilføreren.

– Kun føreren av bilen skal ha vært involvert i hendelsen. Politiet etterforsker nå videre det som har skjedd, sier oppdragsleder Hansen.

Utenom denne hendelsen ser natt til søndag ut til å ha forløpt svært rolig på Nord-Helgeland, sett fra politiets ståsted. 

På Fauske kjørte en russebil i natt av vegen og traff en lyktestolpe. De fem personene i bilene skal ha kommet fysisk uskadd fra hendelsen. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.