Jimmy Fjelldalselv og Kjell Magne Bang blir rekruttrenere og Ørjan Valla skal jobbe spillerutvikling og analysearbeid i Rana FK. Foto: Roger Marthinsen

Blir en del av Rana FKs nye trenerteam

Skrevet av Roger Marthinsen
09.11.2020 10:01 - OPPDATERT 09.11.2020 15:43

Jimmy Fjelldalselv og Kjell Magne Bang blir trenere for rekruttlaget. Ørjan Valla blir også en del av klubbens nye trenerteam.

Jimmy Fjelldalselv og Kjell Magne Bang blir trenere for Rana FKs rekruttlag, kommene sesong. I tillegg har klubben inngått avtale med Ørjan Valla, som skal bidra med oppfølging av enkeltspillere og analysearbeid i Rana FK. 

Dette opplyser daglig leder i Rana FK, Rune Devig Andreassen, i en pressemelding.

– Rana Fotballklubb er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at vi i dag har inngått avtaler med Jimmy Fjelldalselv og Kjell Magne Bang som nytt trenerteam for rekruttlaget for sesongen 2021. Teamet får også med seg Ørjan Valla som skal bidra med oppfølging av enkeltspillere og analysearbeid, sier Devig Andreassen.

– Vi føler at vi med disse tre er meget godt rustet på trenersiden foran neste sesong da alle besitter bred erfaring og kompetanse, sier Rune Devig Andreassen.

Jimmy Fjelldalselv er fra før ansatt som utviklingsansvarlig i Rana FK, har drevet Helgeland Fotballutvikling samt trent aldersbestemte lag i Mo IL og Rana FK.

Kjell Magne Bang har vært en del av trenerteamet i både Mo IL og Rana FK. I Mo IL var han a-lagsassistent under Thor André Olsen, som er klubbens nye hovedtrener. I Rana FK var han i 2019-sesongen assistent under a-lagstrener Tore Arne Jakobsen samt hovedansvarlig for Rana FKs rekruttlag.

Ørjan Valla har bred erfaring fra fotball og spillerutvikling, med trenererfaring fra Strømsgodset og Skeid samt har jobbet som trenerutvikler i NFF Nordland. 

Kjell Magne Bang og Jimmy Fjelldalselv erstatter Destin Makumbu, Erick Panlap og Jim Ivan Sørensen, som i høst har hatt ansvaret for klubbens juniorlag. Dette laget spilte seg nylig til KM-finalen for juniorer, der man tapte på straffesparkkonkurranse mot Bodø/Glimt, etter å ha spilt 2-2 i ordinær spilletid og ekstraomganger. Det er foreløpig ukjent om Makumbu, Panlap og Sørensen skal ha andre treneroppgaver i klubben.

---------------

[annonse]
LES OGSÅ:

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.