Signal-sjef Ole-Johnny Johansen og Nornett-sjef Roger Strømeng er enig om oppkjøp. Foto: Signal Bredbånd

Blir Nord-Norges største fiberselskap

Skrevet av Roger Marthinsen
29.05.2019 17:00

Fiberselskapet Signal Bredbånd AS kjøper Nornett og styrker sin markedsposisjon i Nord-Norge. Selskapet blir den største leverandøren av høyhastighetsbredbånd i Nord-Norge. 

Det er klart etter at det ble signert avtale mellom de to selskapene. Det nye selskapet vil levere bredbåndtjenester til 34.000 kunder i Nordland, Troms og Finnmark.

– Med Nornett sine dyktige ansatte, selskapets solide markedsposisjon og gode kundeportefølje vil vi styrke vår operasjon i Finnmark. Vi gleder oss til å samle krefter for videre vekst i Nord-Norge, sier Ole-Johnny Johansen, administrerende direktør i Signal Bredbånd.

Nornett har over 20 års erfaring i bransjen og leverer i dag bredbånd og TV til privat- og bedriftsmarked fra Salten i Sør til Øst-Finnmark i nord. Selskapet blir nå en del av et større eierskap som er strategisk viktig for å utvikle sin ledende posisjon i Finnmark.

– Dette er en spennende løsning for kundene og våre ansatte, og gir oss mulighet til videre vekst. Vi tar med oss vårt brennende engasjement for gode kundeopplevelser og ser fram til å tilby internett, TV- og underholdningsopplevelser fra Altibox. Signals erfaring og kompetanse gir nye muligheter for tjenester vi ikke tilbyr i dag, sier Roger Strømeng, daglig leder i Nornett.

Signal Bredbånd er en del av Altibox partnerskapet, med hovedkontor i Bodø og avdelingskontorer i Mosjøen, Mo i Rana, Tromsø, Narvik og Brønnøysund. Signal eies av energi- og telekonsernet Lyse AS.

Nornett AS er et av de ledende bredbåndsselskapene i Finnmark. Selskapet har hovedkontor i Alta, egne montører i Kirkenes og et solid nettverk av servicepartnere i regionen for øvrig.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.