Terje Gundersen tiltrer stillingen i august i år. Foto: MIP

Blir produktleder for 110 000 kvadratmeter: –⁠ Jeg ser fram til å starte i jobben

Ny produktleder bygg i MIP Marked og Eiendom.

Terje Gundersen har nylig takket ja til stillingen som produktleder bygg i MIP Marked og Eiendom. Her skal han særlig jobbe med forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av Mo Industripark AS sin bygningsmasse, som består av 110 000 m2 kontor- og industribygg.

– Jeg ser fram til å starte i jobben. Det er mye spennende byggmasse i Mo Industripark, og jeg ser at det bare blir mer og mer interesse for bedrifter å etablere seg der, sier Gundersen.

Han kommer fra en stilling som seniorrådgiver byggeteknikk i Norconsult, hvor han har jobbet siden 2006. Han tiltrer stillingen i Mo Industripark AS (MIP) i august i år. Selv om han er ny som ansatt i MIP, har han lang erfaring med å jobbe med industrien i Rana.

– Jeg har jobbet med en rekke spennende prosjekter i Mo Industripark opp gjennom årene i Norconsult. Både i enkeltbedrifter inne i parken, og direkte med bedrifter i MIP-konsernet. Det blir veldig artig å få jobbet tettere på industriparken, sier han.

Gundersen overtar etter Steinar Bech-Hansen, som sluttet i MIP i april i år. Arbeidsoppgavene ivaretas midlertidig med interne ressurser. Avdelingsleder i MIP Eiendom, Arne Westgård, ser fram til å få på plass den nye produktlederen.

– I Terje Gundersen har vi fått tak i en svært dyktig person. Ikke bare har han kvalifikasjonene og erfaringen vi er ute etter, men han kjenner også industrien her godt. Vi ser fram til å få han på laget, sier Westgård.

––––––––––––––––––––––––––––

 

Saken fortsetter under annonsen.