Emilie Ågheim Kalkenberg og Ole Jonny Rønneberg i spektakulære omgivelser. Foto: Emilie Ågheim Kalkenberg

Bragte Emilie til nye høyder

Skiskytter-esset på flytur med paraglider-esset.

Paraglider-utøver Ole Jonny Rønneberg tok i går skiskytterlandslagets Emilie Ågheim Kalkenberg med på tandem-tur. De to tok av fra Sjonfjellet og svevde i 49 minutter over Nesna, i fantastisk vær og ditto utsikt utover Helgelandskysten.

Dette var forøvrig ikke første gang Kalkenberg har vært på flytur med Rønneberg.

– Jeg var med Ole Jonny på en litt mindre tur i fjor. Da var vi vel i lufta i rundt tre minutter, i går fløy vi i 49 minutter, sier Emilie Ågheim Kalkenberg, som nå er inne i en treningsperiode der grunnlaget for hennes andre sesong på elitelandslaget skal legges.

– Nå er det en del mengdetrening og hard jobbing for å forbedre egenskapene jeg har bestemt meg for å fokusere på å forbedre i år, sier Kalkenberg, og føyer til at første store happening blir Blinkfestivalen i slutten av juli.

Gårdagens flytur varte i 49 minutter – omtrent som normalen i skiskyting. Foto: Emilie Ågheim Kalkenberg

Ikke noe å si på utsikten under gårdagens "høydetrening". Foto: Emilie Ågheim Kalkenberg

Emilie Ågheim Kalkenberg med beina trygt plantet på bakken igjen, etter tandemturen med paraglider Ole Jonny Rønneberg. Foto: Ole Jonny Rønneberg

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.