En person ble transportert fra Træna til Sandnessjøen med legeskyssbåt, i natt. Illustrasjonsfoto

Brødre i arrest og på sykehus etter slåsskamp

Skrevet av Roger Marthinsen
07.07.2018 08:25 - OPPDATERT 07.07.2018 15:46

En måtte transportert med legeskyssbåt, den andre med Kystvakta, etter en slåsskamp mellom to brødre.

Politiet måtte i går kveld gripe inn, da to brødre hadde røket sammen i slagsmål på Træna.

– Etter en vurdering av lege på stedet ble det besluttet at den ene skulle sendes til sykehuset i Sandnessjøen, for sjekk. Den andre parten ble pågrepet og transportert til Stokkvågen med Kystvakta, ble så hentet der av personell fra Mo i Rana politistasjon og transportert til arrest på Mo, sier operasjonsleder ved Nordland politidistrikt, Ivar Bo Nilsson til Rana No.

– Det ble brukt båttransport for begge. Vedkommende som skulle til sykehuset var såpass lite samarbeidsvillig at vi måtte sende politi med legeskyssbåten til Sandnessjøen. Det var også politi som fulgte med Kystvakta og transporten av han som ble satt i arrest. Så dette har vi brukt store ressurser på utover natta på, sier Nilsson.  

Brødrene er i 20-årene og hjemmehørende i en kommune på Helgelandskysten. Det er i helgen samlet mye folk på Træna i forbindelse med Trænafestivalen. Hendelsen fant ikke sted inne på festivalområdet.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.