Forrige uke var Rataskankan på plass på Kippermoen og utgjorde Rana FKs 12. spiller. I går ble supporterklubben formelt stiftet, og fikk sitt første styre. Foto: Allan Berg

– Bruk sommeren til å pusse sangstemmen – til høsten skal vi høres over hele Helgeland!

Skrevet av Roger Marthinsen
04.07.2019 20:42 - OPPDATERT 05.07.2019 06:01

Rana FKs supporterklubb har fått sitt første styre. Og lederen har en klar oppfordring for sommerferien.

I går ble Rana FKs supporterklubb; "Rataskankan", formelt stiftet. Under møtet, som fant sted på Rana FKs klubbhus på Sagbakken, ble klubben stiftet. De nødvendige papirene er fylt ut og sendt inn til Brønnøysundregistrene. Og, ikke minst, supporterklubbens første styre er valgt:

Nicholas Angus Jensen er Rataskankans første styreleder. Med seg på laget har han Einar Walther Elverum, Chris-Rudi Lind og Ken Tore Hagen.

Noe av det Rataskanken har som mål er å støtte Rana FK både på hjemmebane og bortebane. Da Rana FK spilte borte mot Mosjøen forrige onsdag, hadde Rataskankan tatt turen til Kippermoen og avla sin før-premieré. Etter kampen fikk de offisiell takk fra Rana FK-kaptein Niklas Bakksjø, som takket på vegne av hele spillergruppa.

Nå har Rana FK ferie frem til 14. august. Da starter høstsesongen igjen, gi Rataskankan planlegger å sette opp buss til første bortekamp, som er Sandnessjøen. 21. august blir det hjemme-debut for supporterklubben, i lokalderby mot Åga IL på Sagbakken.

Rataskankan har også funnet sin plass på Sagbakken; på den delen av tribunen som er under «Stålrommet».

– Dette blir vår plass på stadion. Og bruk sommeren til å pusse sangstemmen – til høsten skal vi høres over hele Helgeland, erklærer nyvalgt styreleder Nicholas Angus Jensen i et Rataskank-innlegg på Facebook. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.