Administrasjonsbygget til Miljøteknikk Terrateam brant i natt til grunnen. Foto: Christer Myrvang

Kontorbygget til Miljøteknikk Terrateam brant ned i natt

Skrevet av Silje-Tamara Rojas
05.12.2018 08:04 - OPPDATERT 05.12.2018 11:59

Stor brann i industriparken i natt. Administrasjonsbygg totalskadet i brannen.

Klokken 03:20 i natt fikk MIP Sikkerhetssenter inn melding om at en brann hadde oppstått hos Miljøteknikk terrateam. En drøy halvtime senere hadde mesteparten av bygninger allerede brent ned, melder Mo Industripark i en pressemelding.

Rundt klokken syv onsdag morgen melder Nordland politidistrikts operasjonssentral at arbeidet på brannstedet er avsluttet og at sperringene som ble oppført i natt, er opphevet. Brannen blir nå etterforsket.

Administrasjonsbygg brant ned 

I en pressemelding forklarer Tonje Nermark, leder for strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt i Mo Industripark as, at MIP Sikkerhetssenter fikk inn melding om at det hadde oppstått en brann hos Miljøteknikk Terrateam klokken 03:20 i natt.  Det meste av bygninger var allerede brent ned nærmere klokken 04:00 natt til onsdag.  

I følge Nermark var alt av nødetater er på stedet og det er ikke meldt om noen personskader.

Status klokken 03:56 var at slokkingsarbeidet fortsatt pågikk og området ble sperret av. Publikum og media ble bedt om å holde seg unna Industriparken av sikkerhetsårsaker.

Nærmere klokken fem onsdag morgen melder Nermark at det er Administrasjonsbygget til Miljøteknikk Terrateam som er brent ned.

Avsperret

– Nødetater er fortsatt på stedet og slokking pågår enda, siste melding fra innsatsleder er at situasjonen er under kontroll. Oppfordring til publikum om å holde seg unna området opprettholdes, meldte Nermark.

Rundt klokken syv er brannen slukket og nødetater har demobilisert.

Politiet har sperret av området rundt bedriften i påvente av tekniske undersøkelser, avslutter Nermark i pressemeldingen. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.