Carola er klar for Verket 2019.

Carola og Katastrofe på festivalplakaten

Skrevet av Roger Marthinsen
12.04.2019 11:00 - OPPDATERT 12.04.2019 16:19

Det svenske 80-tallsikonet Carola, Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes er nye navn på Verket-plakaten. Og Underverket-menyen er nå komplett.

Carola kommer til Verket. Det gjør også Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes. I tillegg er programmet til Underverket komplett.

– Verket har som mål å favne bredt, og med et pop-ikon og to godt etablerte nordnorske navn, stjerneskuddet SJUR og hitmaskinen Katastrofe i ett slipp, burde årets program ha noe for de aller fleste, sier festivalsjef for Verket Musikkfestival, Maiken Johansen, som i en pressemelding hevder at få skandinaviske artister gjennom tidene har hatt en like eventyrlig karriere som Carola.

– HØRES TIL HEMAVAN

– Det er utrolig artig å kunne annonsere Carola til Verket. I år kommer kvinnen bak udødelige hits som «Fångad av en stormvind», «Främling», «Mickey» og «Tommy tycker om meg» endelig til Verket. Allsang begynner å bli et forslitt begrep, men hvis ikke publikum høres helt til Hemavan når hun drar i gang, ja da vet ikke jeg. Det blir veldig, veldig gøy, sier Johansen.

(Saken fortsetter under bildet)

Duoen Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes er klare for både Verksmessa og Verket.

I tillegg til Carola, er også Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes klare for Verket. De to utgjør nå en duo sammen, og skal også opptre i Verksmessa lørdag.

– Vi får vi gamle og nye favorittlåter fra Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes, som har slått seg sammen etter at de var sammen på årets sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2, sier festivalsjef Maiken Johansen.

SISTE SJANSE TIL Å OPPLEVE KATASTROFE

For den yngre garde er Underverket lørdag den store festdagen i verket-sammenheng. Dit kommer SJUR, og det samme gjør hit-fenomenet Katastrofe. I tillegg skal det som alltid gjøres plass til unge, håpefulle lokale talenter på festivalscenen under Underverket.  

(Saken fortsetter under bildet)

SJUR skal spille på årets Underverket. Foto: Kenny McCracken

– Hvert år er jeg litt på gråten når Underverket setter i gang på lørdagen. Det er så fint å se så mange unger, foreldre, besteforeldre, onkler og tanter og venner samlet på ett sted. I år får de oppleve populære Katastrofe, og det kan vise seg å bli siste mulighet ettersom han har annonsert punktum etter 2019.

– De unge vet også at SJUR er et meget hett navn om dagen, som har gått viralt med flere av sine remixer og som kan vise til millioner av strømminger. Som alltid får vi også lokale talenter på scenen, i god Underverket-tradisjon, sier festivalsjef Maiken Johansen.

(Saken fortsetter under bildet)

Underverket kan bli en av de siste mulighetene til å oppleve Katastrofe.

Verket-festivalen 2019 arrangeres 23. og 24. august. I tillegg til Carola, Mittet og Bremnes er Madrugada, Ina Wroldsen, Broiler, deLillos, Gåte, Adam Douglas, Valentourettes, Hollywood, Minor Majority og Black Debbath klare for Verket.

På Underverket-plakaten finner vi SJUR, Katastrofe og Emma. Sistnevnte er lillesøster til tvillingbrødrene Marcus & Martinus.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.