Celsastafetten utsatt: – Dette er dessverre forhold vi ikke rår over

Flyttes til juni på grunn av store snømengder

 Celsa BIL har etter en befaring i klokkerhagen besluttet å flytte arrangementet til ny dato. Det melder Celsa BIL i en pressemelding i dag. Grunnen til utsettelsen er for mye snø i traseen.

– Opprinnelig var det planlagt at stafetten skulle arrangeres lørdag 28.mai. På grunn av store snømengder, og en vårsmelting som har latt vente på seg, og temperaturutsikter de neste 2 ukene i området 2-10 grader, er vi kommet frem til at risikoen for at løpet ikke lar seg gjennomføre denne datoen er stor.  Vi har derfor i samråd med våre samarbeidspartnere kommet frem til at det mest hensiktsmessige er at Celsastafetten flyttes til Lørdag 18.juni, sier Eirik Bjørkmo i pressemeldingen.  

– Vi har også tidligere hatt store snømengder i begynnelsen av mai, men ikke i kombinasjon med temperaturer nært frysepunktet i hele mai. Vi har også sjekket med metrologiske tjenester som spår at temperaturene kommer til å holde seg på ett stabilt lavt nivå ut mai. Dette er dessverre forhold vi ikke rår over, og det er bedre å ta en slik beslutning nå enn å måtte avlyse rett i forkant av selve løpsdagen, sier han, og avslutter:

– Vi ønsker alle sammen velkommen til Celsastafetten 18.juni

 

 

 

Saken fortsetter under annonsen.