Charisse Landicho og Chris Robin Nilsen gav hverandre sitt ja foran ordfører Geir Waage i dag. Foto: Roger Marthinsen

Charisse og Chris var de første til å bli viet av ordføreren

Skrevet av Hedda Hiller
08.02.2018 13:27 - OPPDATERT 12.02.2018 08:51

– Det ble litt mer blest rundt dette enn vi hadde tenkt.

I dag gav Charisse Landicho og Chris Robin Nilsen hverandre sitt "Yes" i Formannskapssalen, som de aller første til å bli viet på rådhuset i Rana.

Det nygifte paret hadde egentlig tenkt seg en liten feiring med bare forlovere og nærmeste familie. Det ble ikke helt slik.

– Da vi skjønte at vi var de første måtte vi jo nesten si ja til å la pressen henge seg på. Det ble litt mer blest rundt dette enn vi hadde tenkt, men det er bare koselig, sier Chris Robin Nilsen.

– Skjønte jeg hadde et problem

Paret traff hverandre på Fillipinene sommeren 2016, og Chris Robin Nilsen falt pladask umiddelbart.

– Hun var på besøk hos min familie der nede, og jeg skjønte med en gang at her hadde jeg et problem, sier Chris og smiler til bruden sin.

(Saken fortsetter under bildet)

De nygifte sammen med sine barn etter seremonien i rådhuset i dag. Foto: Roger Marthinsen

Etter at han reiste hjem ble det tett kontakt på internett, og i desember 2016 dro Chris tilbake med et mål for øye. Han skulle fri og få med seg Charisse til Norge. Det sa hun ja til. I desember i fjor kom Charisse sammen med datteren til Norge. Også Chris har en sønn fra tidligere forhold. Begge barna sjarmerte under seremonien. 

– Jeg er utrolig lykkelig, strålte Charisse etter de to gav hverandre sitt ja. 

Ordføreren var vigsler

Siden Charisse er fra Fillipinene foregikk den aller første vielsen på engelsk. Ordfører Geir Waage likte godt å være vigsler. Han fokuserte på kjærligheten i sin tale til paret, og minnet om den dype lovnaden det er å love å elske hverandre hele livet.

– Dette er blant de hyggelige tingene en ordfører gjør. Dette er den første vielsen vi har, og jeg synes det ble en fin seremoni. Jeg ønsker brudeparet alt godt. Det er seks-syv par som har meldt seg for vielse utover, og vi kommer til å tilrettelegge for å bruke formannskapssalen som seremonirom også for disse, sier ordfører Geir Waage til Rana No. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.