Connie Slettan Olsen slutter som kommunikasjonssjef i Rana og vender hjem til Meløy. Foto: Rana No

Connie slutter i jobben som Ranas kommunikasjonssjef

Skrevet av Roger Marthinsen
29.04.2021 13:05 - OPPDATERT 29.04.2021 17:01

Etter to år i stillingen i Rana, vender Connie Slettan Olsen tilbake til hjemkommunen.

Connie Slettan Olsen slutter som kommunikasjonssjef i Rana kommune, for å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Meløy kommune. Dette melder Rana kommune i en pressemelding.

– Det er alltid synd å miste gode medarbeidere, og Connie har løst oppgaven som kommunikasjonssjef på en meget god måte. Men jeg må forholde meg til at hun ønsker nye utfordringer, og jeg ønsker henne lykke til i sin nye jobb, sier rådmann Robert Pettersen.

Connie Slettan Olsen har takket ja til stillingen som kommunalsjef for kommunikasjon, digitalisering og fellestjenester i Meløy kommune. Dette betyr at Olsen vender tilbake til hjemkommunen, der hun var kommunikasjonssjef inntil hun begynte i jobben som kommunikasjonssjef i Rana i april 2019. 

Olsen er bosatt i Meløy og har ukependlet til Rana siden da. Hun har sin siste dag som kommunikasjonssjef i Rana 31. juli.

Stillingen som kommunikasjonssjef vil nå bli lyst ut.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.