Anton Pettersen Nordeng i aksjon mot Glimts andrelag på Sagbakken sist fredag, i en treningskamp Rana FK vant 4-0. Om halvannen uke kommer førstelaget på besøk. Foto: Roger Marthinsen

Cupfesten nesten utsolgt

Skrevet av Roger Marthinsen
14.07.2021 17:00 - OPPDATERT 15.07.2021 11:32

Bare noen timer etter at billettene ble lagt ut for salg, er rundt 400 av 500 tilgjengelige billetter til Rana FK-Bodø/Glimt, solgt.

På grunn av covid-19-restriksjonene så er det et begrenset antall billetter til cupkampen Rana FK-Bodø/Glimt, som skal spilles på Sagbakken om halvannen uke. I formiddag ble de om lag 500 billettene  som er tilgjengelige lagt ut for salg. Etter noen timer var rundt 400 av billettene solgt.

– Det er fortsatt mulig å sikre seg billett til kampen, men det begynner å haste for den som har tenkt seg dit, for nå er det vel rundt eller i underkant av 100 billetter igjen, sier daglig leder i Rana FK, Rune Devig Andreassen, som er rimelig godt fornøyd med billettsalget.

– Det er jo ikke akkurat hver dag vi selger 400 billetter til en kamp, ei og ei halv uke før kampen skal spilles, sier Rune Devig Andreassen. 

Les også:

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.