Gabriel Wright (t.h.) sammen med Marius Westgaard under regionsstevnet i Levanger den 27. april. Foto: Rana Karateklubb

Deltar på treningssamling i Stockholm, mens det er gradering på hjemmebane

Skrevet av Hedda Hiller
08.05.2019 19:30

Rana Karateklubb har fått invitasjon til å sende sine konkurranseutøvere til Stockholm for å trene med deres beste innen kampsporten.

Kommende helg er en travel helg for Rana Karateklubb. Klubben arrangerer nemlig treningssamling med graderinger i Båsmohallen, samtidig som klubbens konkurranseutøvere er invitert til en samling sammen med de beste utøverne i Stocholm, med trening og sparring. 

– Vi tok kontakt med den Svenske organisasjonen da de arrangerte første samlingen fordi de skulle ha en fantastisk god instruktør fra USA. Gabriel Wright og Sander Fretheim Nygård reiste over den gang. De gjorde så godt inntrykk at vi nå fikk invitasjon med beskjed om at vi kunne sende de utøverne vi ønsket på deres samlinger, forteller Ronny Olsen i Rana karateklubb. 

I og med at det denne gangen kolliderer med Rana Karateklubbs egen samling, med gradering, så er det denne gangen bare Gabriel Wright som reiser. Sander Fretheim Nygård som nå bor i Levanger prioriterer en samling i Sarpsborg denne helgen. 

– Etter helgens samlinger er det Gøteborg Open 2019 som står for tur lørdag 25.mai. Deretter så skal vi ha en sesongavslutning med et lokalt klubbstevne for de minste den 28.mai. Deretter er de for de fleste medlemmene sommerferie, men våre konkurranseutøvere øker oppkjøringen for høstens stevner med to økter om dagen, forteller Ronny Olsen i Rana karateklubb.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.