F.v. Liv Laga-pris-mottaker Knut Edvardsen sammen med gullklokke-mottakere Øystein Thomassen, Kathrine Pedersen, ordfører Håkon Lund, Snefrid Løvdal og Bjørg Anne Buschmann. Foto: Morten Aspdal Olsen

Delte ut heder og gull

Skrevet av Roger Marthinsen
19.12.2019 19:30

Gullklokker til Lurøy kommunes ansatte, hederspris til en av kommunens næringsaktører.

Lurøy kommune benyttet, tradisjonen tro, årets siste kommunestyremøte til å dele ut gullklokker til ansatte, samt hedersprisen "Liv Laga-prisen".

Liv Laga-prisen 2019, som ble delt ut for tiende gang, gikk til Knut Edvardsen, som er innehaver av Edvardsen Økonomiservice. Dette selskapet har sin base på Sleneset. 

– Edvardsen Økonomiservice har utnyttet mulighetene som ligger i tiden, med utvikling av arbeidsplasser i ytterdistriktene basert på høy kompetanse og bruk av internett. Bedriften har de siste årene vokst betydelig i skala for Lurøy, og viser at «Liv-Laga» fortsatt gjelder i Lurøy, heter det i begrunnelsen for prisen, som ble delt ut av ordfører Håkon Lund.

Ordføreren delte også ut gullklokker, for 25 års tjeneste i kommunen, til Øystein Thomassen, Kathrine Pedersen, Snefrid Løvdal og Bjørg Anne Buschmann.

Også Laila Fjellgaard og Geir Vatne står på gullklokka-lista, men de kunne ikke delta under gårdagens tildeling.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.