Amcar-klubbens Bjørn Arne Børvik ser frem til å toppe det tradisjonelle 1. mai-arrangementet med Elvis-aften hos Synnøve Olafsen og Park 22.

– Det blir a whole lot of shaking going on

Skrevet av Roger Marthinsen
04.03.2020 09:46

Amcar-klubben og Park22 trommer sammen til Elvis-aften på Park 22, den 1. mai.

Elvis-kvelden sammenfaller med vårmønstringen for amcarmiljøet. Her skal meny, musikk og stemning harmonere med tida Elvis opererte og det er lokalene til The Lounge og Kulturhuset Mo som blir arena for festligheten.

– Det blir a whole lot of shaking going on. Og er du raskt ute kan du ankomme med stil, i strøken bil. De første 40 som bestiller billett får royal oppvartning og hentes i blanklakkerte, klassiske amcarbiler. De som vi henter må bo innen overkommelig avstand, så det er Rana og eksempelvis områdene Gruben, Åga, Selfors/Båsmoen og rundt sentrum. Det blir skikkelig tøft, sier president i Amcar Rana, Bjørn Arne Børvik.

– Dette er første gang vi har et arrangement etter vårmønstringen og vi er glade for å kunne friste med Elvis-kveld. Det blir en perfekt avrunding på vårmønstringen til alle eiere av entusiastkjøretøyer 1. Mai. På dagen har vi kortesje fra Mosjøen til Mo i Rana, så er det utstilling, og så er vi klare for Elvis-fest. Det er viktig å få med at dette er for alle Elvis-fantaster, ikke bare amcar-miljøet, så det blir en fin miks av folk, sier Børvik.

Stig Frammarsvik og Svein Tore Nordhagen gleder seg også.

– God musikk, feit mat og enda feitere stemning med muligheten til å drømme seg tilbake til en morsom epoke. Det blir trivelig, samstemmer de to.

– Så det blir fritt frem for heftig bruk av brylkrem. Publikum må gjerne komme i 50-, 60- eller 70-talls-inspirertre antrekk. Det er ikke et krav, men artig om vi får noen slike innslag, sier Nordgahen og Framnmarsvik.

Synnøve Olafsen hos The Lounge er allerede i gang med planleggingen av meny, for å sette den riktige smaken til arrangementet. 

– Vi kan garantere en feit meny og en kaloririk glutenfest: A big chunk of love, med andre ord! Noe annet går jo ikke når det er snakk om Elvis. Det blir de beryktede peanøttsmørbrødene, og vi skal også brase burgere. Kulturhuset Mo skal booke et forrykende band som selvsagt kjører på med Elvis og musikk fra denne epoken, sier Olafsen. 

Les også:


 
 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.