Illustrasjonsfoto

– Det har vært en svært hektisk natt for politiet

Skrevet av Silje-Tamara Rojas
31.03.2019 08:26 - OPPDATERT 31.03.2019 13:01

Ordensforstyrrelser, slåssing, utløst brannalarm og en privatfest ute av kontroll er noe av det politiet måtte rykke ut på i løpet av natten, melder operasjonssentralen i Nordland politidistrikt.

Operasjonsleder ved operasjonssentralen i Nordland politidistrikt, Tommy Bech, forteller Rana No at det har vært en svært hektisk natt for politiet. 

Natt til søndag startet med at politiet rykket ut til en privatfest på Båsmoen i Mo i Rana.

– Politiet avsluttet en privatfest som var ute av kontroll. Det var mange personer på stedet og huseier fikk ikke tømt leiligheten når han ønsket. Det ble mere leven enn han ønsket selv, sier Bech. 

Senere i nattetimene startet en rekke hendelser i sentrum av Mo i Rana.  

Først blir en overstadig beruset mann innbragt til arresten. Han sover hos politiet inntil formen bedres. 

– Dette skjedde i Mo sentrum og mannen blir ikke anmeldt for noe forhold, sier Bech.

Videre ble brannalarmen på utestedet Koks utløst litt senere på natten. Utestedet ble evakuert og nødetatene kom til stedet. Det ble ikke påvist brann og nødetatene avsluttet. 

– Brannalarmen ble sannsynligvis utløst av noe gjester, men politiet vet ikke hvem det eventuelt var som utløste brannalarmen, sier Bech. 

En stund senere kommer en ny hendelse. To menn blir bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i slåssing. Ingen av partene ble skadet.

– De blir ikke anmeldt for forholdet, sier Beck.

Natten avsluttes med at en beruset mann blir satt i arrest. Mannen var involvert i en ordensforstyrrelse i sentrum og ble pålagt å forlate. Dette etterkom han ikke og forholdet anmeldes.

– Han anmeldes for å ikke etterkomme pålegg om å forlate. Han har vært en del av en ordensforstyrrelse og politiet måtte gripe inn. Når han ikke etterkommer pålegget innbringes han og anmeldes, avslutter Beck. 

 

 

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.