Rektor Kristine Rønning (t.v.) og inspektør Marit Osmo kan sammen med sine elever by på et svært variert program fra og med mandag. Foto: Hedda Hiller

Dette er alt du kan oppleve i Kulturskoleuka

Skrevet av Hedda Hiller
13.04.2018 14:32

Fullspekket program hele uka.

På mandag er det klart for den årlige kulturskoleuka på Rana kulturskole, men fullt program for både kulturskoleelevene og skuelystne. 

– Vi kan presentere alt fra ambisiøse musikalprosjekt til kunstutstilling for eldre, alt med en mest mulig profesjonell ramme rundt. Vi ønsker vi å gi en best mulig musikalsk og kunstnerisk opplevelse for både elever og publikum, sier rektor ved Rana kulturskole, Kristine Rønning.

LES OGSÅ: To kulturgiganter slår sine krefter sammen

– Målet med kulturskoleuka er å synliggjøre noe av det flotte arbeidet som elever og lærere legger ned i løpet av et undervisningssår. Ved å samle det i ei uke, får vi litt ekstra blest og fokus rundt kulturskolen, sier inspektør Marit Osmo. 

I år blir det sang, piano,- og blåsekonsert, workshop på billedkunstbasen, utstilling på Aktivitetshuset, musikalen Trollmannen fra Oz og ballettscener fra Nøtteknekkeren under kulturskoleuka.

Program:

Mandag 16.-23. april – Kunstutstilling (Kulturskolens seniorer) Mo aktivitetshus (gratis inngang)
Mandag 16. april – En musikalsk reise (Piano) Kammersalen (gratis inngang)
Tirsdag 17.april - Konsert med blåseelever- Gruben kirke (gratis inngang)
Onsdag 18. april – Trollmannen fra Oz (Musikkteater) Nordland teater (235,-/135,- )
Torsdag 19. april – Nøtteknekkeren (Ballett/musikk) Nordland Teater (135,-/85)
Torsdag 19. april – Konsert med sangelever (Rita Bjellånes) Kammersalen (gratis inngang)


Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.