Dette er de nye styremedlemmene i Helgelandssykehuset

Skrevet av Hedda Hiller
26.02.2020 17:35 - OPPDATERT 27.02.2020 06:02

​Nye representanter for styrene i Finnmarkssykehuset, Helgelandssykehuset, Nordlandssykehuset, Sykehusapotek Nord og Universietssykehuset Nord-Norge er oppnevnt for perioden mars 2020 til mars 2022. Det melder Helse Nord i en pressemelding.

Det er styret i Helse Nord RHF som oppnevner de eieroppnevnte styremedlemmene, og disse ble oppnevnt i styremøtet 26. februar. I tillegg har styrene ansattevalgte representanter, samt observatør fra brukerutvalget.

– Viktige og krevende verv

– Å sette sammen og velge nye styrer er blant de viktigste oppgavene styret i Helse Nord RHF har. Vi har fått inn mange forslag til medlemmer og takker alle forslagsstillere for det. Styret i Helse Nord RHF er veldig fornøyd med å ha på plass styrene for den neste toårsperioden, og ser fram til godt samarbeid for å utvikle pasientens helsetjeneste i Helse Nord, sier styreleder i Helse Nord RHF, Renate Larsen.

Hun er tydelig på at både styreledere og styremedlemmer har påtatt seg krevende verv og betydningsfulle samfunnsoppdrag.

– Styrene i helseforetakene har stor betydning, og er den øverste ledelsen i sykehusene. Jeg er glad for at styrearbeid er attraktivt. Vi har gode kandidater som har takket ja. Jeg vil takke både nye og gjenvalgte styreledere og styremedlemmer, som påtar seg krevende verv. En stor takk også til dem som nå går ut av styrene, sier Larsen.

Her kan du se de øvrige styrene til sykehusene i Helse Nord. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.