Knut Hatlen overtar som ny HAF-direktør når Geir Nerdal går ut døra 30. september. Foto: Roger Marthinsen

– Dette er en av de mest interessante lederstillingene på Helgeland

Skrevet av Roger Marthinsen
14.06.2018 12:12 - OPPDATERT 14.06.2018 12:22

Knut Hatlen blir Geir Nerdals etterfølger som daglig leder HAF.

Et enstemmig styre har tilsatt Knut Hatlen (58) som ny daglig leder i HAF IKS. Hatlen tar over etter Geir Nerdal, som etter 24 år i selskapet går av med pensjon 1. oktober.

Dette melder HAF IKS i en pressemelding.

– Dette er en av de mest interessante lederstillingene på Helgeland, slik jeg ser det, og en viktig samfunnsrolle. Det er en stor utfordring i å være med på å ta fram gode, kostnadseffektive, løsninger for både miljø og innbyggere, sier Knut Hatlen i pressemeldingen.

Knut Hatlen har mangeårig erfaring med ledelse, drift og økonomistyring fra industrien. I Miras-konsernet har han arbeidet som leder og daglig leder siden 2003. Når han nå begynner i HAF, er stillingen som administrerende direktør hos Grotnes Steel AS siste jobb før overgangen til det interkommunale selskapet.

Styreleder Eigil Dåbakk er svært fornøyd med at Hatlen har takket ja til å ta over lederstolen etter Geir Nerdal. 

– Jeg er meget glad for at vi har klart å få Knut Hatlen med på laget. Vi får inn en person med tung ledererfaring, som vil være tett på utvikling, drift og gjennomføring. Han har over år levert gode resultater, er opptatt å se muligheter, og vil være en aktiv pådriver for det grønne skiftet der HAF kan påvirke dette, sier styreleder Eigil Dåbakk.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.