Salgssjef ved Bakeriet AS, Bjørn-Tore Hansen (t.v) og Pål Fritzon lanserer sammen Livsgledebrødet, der deler av inntektene fra salget går til barneavdelingen ved Nordlandssykehuset.

– Dette er en god sak som vi ønsker å støtte

Skrevet av Redaksjonen
26.09.2018 15:12 - OPPDATERT 26.09.2018 17:01

I oktober lanserer Bakeriet AS i samarbeid med Pål Fritzon i Bodø et nytt brød, der deler av overskuddet går til barneavdelingen ved Nordlandssykehuset.

For 10 år siden fikk Pål Fritzon sitt første barn. Tobias ble født 3,5 mnd før tiden, og var da bare 23 cm og 800 g. Siden den gang har Fritzon hatt et sterkt engasjement for barneavdelingen ved Nordlandssykehuset.

6. oktober arrangerer han for 6. gang veldedighetskonsert, der inntektene går til barneavdelingen. Samtidig lanseres i samarbeid med Bakeriet AS et nytt brød – Livsgledebrødet – der en krone av hvert solgt brød går til Tobiashjelpen. Tobiashjelpen er et fond der pengene uavkortet går til hyggelige aktiviteter på barneavdelingen ved Nordlandssykehuset.

Livsgledebrødet

– Jeg har selv erfart hvor sårbare både barn og pårørende er i situasjoner med opphold på sykehus over lengre perioder. Det er derfor viktig for meg å kunne bidra til at man skal kunne bringe litt latter og moro innenfor sykehusets vegger. Inntektene fra Livsgledebrødet skal brukes til slike ting. For eksempel til å finansiere besøk fra Sykehusklovnene eller til andre aktiviteter og investeringer som kommer barna til gode, sier Pål Fritzon.

– Naturlig å si ja

Livsgledebrødet produseres av Bakeriet AS, og lanseres i de fleste dagligvarebutikker i Salten og på Helgeland fra 2. oktober.

– Som det største bakeriet i Nordland var det naturlig for oss å si ja til denne ideen, da Pål Fritzon lanserte den for oss for en tid tilbake. Dette er en god sak som vi ønsker å støtte. Livsgledebrødet er et nøkkelhullmerket brød som er 78 prosent grovt, og vi vil lansere dette både i Salten og på Helgeland, sier salgssjef ved Bakeriet AS, Bjørn-Tore Hansen.

----- 

Bakeriet AS

- Nord Norges største bakeri

- Produksjonsanlegg i Bodø, Mo i Rana og Brønnøysund

- Leverer dagsferske brød og bakervarer til dagligvare fra Sør Helgeland til nord i Salten

- Omsetning 2017: 144 millioner kroner. 114 ansatte

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.