Det satses mye på taredyrking med tanke på matproduksjon, og forskere jobber med å skaffe kunnskap om alle sider av prosessen. Nå har Nofima og Havforskningsinstituttet undersøkt all dokumentasjon som finnes om jodinnholdet i tare og hvordan det tas opp i kroppen. Foto: Emil Bremnes, Nofima

– Dette er noe som det har vært usikkerhet rundt lenge!

Skrevet av Roger Marthinsen
07.05.2022 07:00 - OPPDATERT 04.05.2022 10:09

Velkommen til Rana No – nyheter og masse godt lesestoff for
kun 1 krone for en måned! (Gjelder nye kunder)

Få full tilgang til Rana No; nettavis med nyheter, reportasjer, sport, kultur og debatt.
Vårt mål er å gi deg de gode historiene om og med nord-helgelendinger.

Få Rana No for kun 1 krone for en måned! Etter kampanjeperioden koster et abonnement
kun 149 kr/mnd. Alle abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid

Er du bedriftskunde og ønsker faktura tilsendt, send en e-post til [email protected]

Kontoregistrering

Velg abonnement





Betalingsinformasjon