Foto: Privat.

– Dette var en mulighet jeg bare måtte ta!

Skrevet av Roger Marthinsen
10.06.2021 19:25 - OPPDATERT 10.06.2021 22:15

Jarl-Håkon Olsens rolle på Rana Utvikling-laget blir å synliggjøre og posisjonere Rana-regionen i ei tid som kan by på enorme vekstmuligheter.

Rana Utvikling utvider laget og har ansatt Jarl-Håkon Olsen (27) som kommunikasjonsrådgiver i en nyopprettet stilling.

– På bakgrunn av de store prosjektene i regionen fremover har Rana Utvikling sett behovet for å ansette en egen kommunikasjonsrådgiver. Den stillingen kapret bodøværingen Jarl-Håkon Olsen, som nå flytter fra Bodø til Mo i Rana. Han får ansvar for vårt kommunikasjonsarbeid, profilering og skal bidra til strategisk posisjonering av Mo i Rana, sier Rana Utvikling-direktør Ole M. Kolstad i en pressemelding. 

– Mo i Rana står foran en utrolig spennende tid! Med etableringen til Freyr, utbyggingen av ny lufthavn og dypvannskai vil byen og kommunen forandre seg stort på få år. Dette var en mulighet jeg bare måtte ta, sier Olsen.

Olsen kommer fra Bodø hvor han har vært ansatt som lektor de siste årene. Tidligere har han vært ansatt i både LO i Nordland og AUF i Nordland, hvor kontakt med pressen var viktige deler av arbeidet. Han har en mastergrad fra Nord Universitet som lektor i samfunnsfag med fordyping i historie.

Administrerende direktør i Rana Utvikling, Ole M. Kolstad, er fornøyd med få en kommunikasjonsrådgiver på plass.

–  Vi er i gang flere store og viktige prosjekter for regionen. For å lykkes med disse prosjektene blir det avgjørende at vi gjør regionen synligere, særlig nasjonalt forteller Kolstad.

Olsen begynner i Rana Utvikling ved utgangen av juni.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.