Konrad Lillerødvann er lite imponert over MDG Ranas veivalg og verdivalg. Foto: Roger Marthinsen

"Du har skuffet horder av foreldre lærere og elever der valget handlet om skole, skole, skole"

Skrevet av Konrad Lillerødvann
12.09.2019 19:16 - OPPDATERT 12.09.2019 19:22

Ja, gratulerer Olav Nyjordet

Du vil bli husket for all framtid i Rana. Du har skuffet horder av foreldre lærere og elever der valget i 2019 handlet om skole, skole, skole.

Du tenker å spikre sammen en miljøpolitisk plattform sammen med partier  ser på toppen på miljøarbeid som en 40 km fartsgrense gjennom Mo i Rana. 

Det er skuffende at du lar deg og ditt parti lure deg til slakterbenken av en ordfører Geir Morten Waage som kun tenker på makt, og ikke folket han representerer. Det får dere smertelig erfare  fremover. Bare spør Krf som i forrige periode prøvde det samme. 

Gratulerer Espen Haaland. Makt er så viktig at dine ideologiske prinsipper er totalt  fraværende. Ditt samarbeid med Nyjordet "jeg skriver ikke Mdg" for selve partiet er tuftet på andre ideer enn Høyre og dine... Du tenker kun på makt og har sammen med dine kamerater i partiet en politisk ryggrad som ei middagspølse uten skinn. Du er arkitekten bak det største skolepolitiske svik i Ranas historie. Det er det du blir minnet som.

Anita Sollie. Er du politisk bekvem sammen med SV og MDG som er imot  EØS som har vært den store saken i valgkampen? Du har vært med å grave en politisk grøft til resten av det politiske Rana, som har parkert dere for alltid i, for Høyre, et politisk ingenmannsland. Der ønsker dere vel ikke å være?

Politikken er ufyselig. Valgkampen i Rana har vært preget av usannheter og bakvaskelser av Rana Senterparti. Til tross for dette ble Sp Ranas største parti. Det er det grunn til å væra stolt av.

MDG har ennå tid å komme seg opp av grøfta. Men... Det haster.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.