Nok en gang skal TV-bilder av vakker norsk natur kringkastes på TV over hele verden når Arctic Race of Norway går fra Mo i Rana til Trondheim i august. Foto: Rune Dahl/ARN

Du kan vinne helikoptertur under Arctic Race of Norway!

FREYR Battery, Rana Gruber og Mo Industripark har lyst ut en konkurranse der en av premiene er helikoptertur under Arctic Race of Norway.


FREYR Battery, Rana Gruber og Mo Industripark har lyst ut en konkurranse der en av premiene er helikoptertur under Arctic Race of Norway. Det er også mulig å vinne muligheten til å få sitte på med en bil som følger syklistene under løpet, skriver Mo Industripark i en pressemelding. 

– Det er kanskje ikke så merkelig, men vi har allerede merket stor pågang i konkurranse etter at vi la den ut på nett på tirsdag, sier Synne Hansen i Mo Industripark.

– Å kunne følge løpet fra helikopter eller følgebil er en helt unik opplevelse.

Konkurransen går ganske enkelt ut på at man skal svare på noen spørsmål, og så er man med i trekningen. Lenke til konkurransen finnes blant annet på bedriftenes Facebook-sider. Det trekkes ut billetter til alle fire etappene, så det er mange muligheter til å vinne.

– Dette er ikke bare en tur med bil eller helikopter, men vi legger også opp til at vinnerne skal få litt «VIP treatment» med mat og drikke underveis. Å få arrangere en konkurranse med så gjeve premier, er ikke hverdagskost, sier Hansen.