STERK VIND: Bildet viser vindforholdene i Nordland fra kl 12.00 lørdag. Foto: Yr.no

Ekstremværet forårsaker meldingsbølge

Skrevet av Silje-Tamara Rojas
16.02.2019 10:09 - OPPDATERT 16.02.2019 10:33

– Folk må ikke ta unødvendige sjanser. Vurder nøye ditt behov for å ferdes utendørs, sier operasjonsleder, Tommy Bech til Rana No.

Politiet mottar mange meldinger om ekstremværet som pågår i Nordland, melder operasjonssentralen i Nordland politidistrikt lørdag formiddag. 

Tak blåser av bygg. Tak og fasadeplater løsner og utgjør en potensiell fare. Det samme gjelder trær som velter over vei.

Politiet ber om at folk holder seg innendørs inntil vinden avtar. Videre har politiet ikke fått meldinger om at ektremværet har medført personkskader.

– Det er ikke dere som har det verst, men ekstremværet rammer hele Nordland. Folk må ikke ta unødvendige sjanser, så vurder nøye ditt behov for å ferdes utendørs til været har roet seg. Det er mange løse gjenstander som har løsnet fra sitt opprinnelsessted og kan utgjøre en potensiell fare, sier operasjonsleder Tommy Bech til Rana No. 

 

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.