Lars Solli, Eli Kolstad, Oliver Larsen, Lars Solli og Ida Solli var i aksjon for Norge under Barents Summer Games i Murmansk.

Eli hjem med gull og sølv fra Murmansk

Skrevet av Roger Marthinsen
04.09.2019 17:00 - OPPDATERT 04.09.2019 18:07

I tillegg til flotte opplevelser og gode erfaringer, kom en av Mo orienteringsklubbs utøvere hjem fra Russland med edelt metall.

Fire utøvere fra Mo orienteringsklubb – Lars Solli, Ida Solli, Oliver Larsen og Eli Kolstad – har vært i Murmansk og deltatt for Norge, i Barents Summer Games. Og i tillegg til flotte opplevelser og gode erfaringer, fikk en av utøverne med seg edelt metall hjem fra Russland:

Eli Kolstad innkasserte gull på sprinten og sølv på en mellomdistanse.

– For øvrig gjorde alle en god innsats. Det er også nye erfaringer og mye moro å dra på slike internasjonale konkurranser der det legges opp til andre typer sosiale aktiviteter, sier leder i Mo orienteringsklubb, Kristin Nilssen. 

Neste utfordring for klubbens utøvere er KM på hjemmebane, kommende helg. Mesterskapet starter fredag med sprint på Ytteren, og fortsetter med langdistanse på lørdag og stafett på søndag, på Rauvatnet.

I neste uke, tirsdag 10. september, er avslutning i skattejakten i HSB-cupen for denne sesongen, i Klokkerhagen.

– Vi møtes i Klokkerhagen for tradisjonell skattejakt, og for øvrig et skikkelig moroløp for alle. Det blir selvfølgelig sjokoladekake til alle og premier til skattejegerne, sier Kristin Nilssen.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.