F.v.: Thomas Bohlin, Elias Bårdsen og Julian Nerdal Moen. Bak: Styreleder Ove Langvann. Foto: Karl M Ellingsen

Elias, Thomas og Julian skal trene Stålkameratene

Tre nye trenere er på plass i Stålkameratenes team


Stålkameratene signerte i onsdag kveld kontrakt med tre nye trenere, Elias Bårdsen, Thomas Bohlin og Julian Moen. Trioen anføres av Elias "Bårdy" Bårdsen i rollen som hovedtrener og sportslig ansvarlig for klubbens fotballsatsing.

 – Dette er en gledelig dag for Stålkameratene, konstaterer lagleder og styremedlem, Karl M Ellingsen.

– Ikke bare har vi sikret oss en voldsom kompetanse, men dette er også unge karer med masse energi og ideer rundt fotball som samsvarer godt med de sportslige og relasjonelle visjoner vi har, fortsetter han.

Trioen har, tross sin unge alder, masse erfaring fra fotball på forskjellige nivå. Alle tre har en fortid som spillere i Stålkameratene, både før og etter fotballgruppas korte opphold.

Bårdsen er tilsatt som hovedtrener og får med seg Thomas Bohlin og Julian Moen som assistenter og i tillegg Leif Edvardsen som keepertrener.

Elias har hatt ansvar for gruppa en periode etter nyttår og har ledet laget og treningene med stø hånd. En meget sterk formidler med gode taleevner, kombinert med en spennende fotballfaglig filosofi.

– Sammen med Julian, Thomas og keepertrener Leif Edvardsen er vi sikre på at dette danner grunnlaget for gode kamper, innholdsrike treningsøkter og ikke minst et sterkt og godt kameratskap i gruppa, avslutter Ellingsen.

Trioen leder laget i sin første offisielle kamp 3. mai, serieåpning mot Lurøy FK.

----