EMIR erstatter Kamelen på Rød Snø

Skrevet av Hedda Hiller
28.02.2020 16:59

Etter at Kamelen ble nødt til å avlyse sin konsert under Rød Snø har festivalen og
Kulturhuset Mo nå satt opp den bergensrapperen EMIR som erstatter.

– Vi har vært i tett dialog med managementet til Kamelen den siste uken, og i dag ble det avklart at han ikke kan spille på Rød Snø 12. mars. Det er selvfølgelig veldig kjedelig for alle som har gledet seg til denne konserten men dette er noe som er utenfor vår kontroll. Vi har jobbet med å finne en erstatning og er veldig glade for at EMIR har sagt ja til å spille hos oss torsdag under Rød Snø. Vi mener vi har funnet den beste mulige løsningen, sier prosjektleder for Rød Snø Ingrid Alte Westman.

EMIR er også kjent som halvparten av Sushi x Kobe, som kommer til Mo i Rana og
Verketfestivalen i sommer. På Rød Snø stiller han som soloartist. Festivalen er svært fornøyd med erstatningen, som stiller opp to uker før konserten finner sted.

– EMIR er i min mening en av de mest spennende navnene i norsk rap for tiden. Han har en veldig kul sound og er en dyktig tekstforfatter. Det er ikke uten grunn at han vant Spellemann for debutalbumet «Mer av deg», som har vært en del av min lørdags-spilleliste siden det kom ut. Dette er i vår mening en meget sterk erstatning og vi gleder oss enormt til å se EMIR på Kulturhuset Mo.

EMIR erstatter Kamelen både på ungdomskonserten og kveldskonserten med 18-års
aldersgrense. For festivalgjengere som allerede har billett til Kamelen kan de samme
billettene brukes på konsertene med EMIR.

– Billetter til Kamelen er gyldige på EMIR-konsertene. Hvis det er noen som likevel ikke ønsker å benytte seg av kjøpte billetter kan man få refundert billetten sin ved å sende epost til [email protected]

Rød Snø arrangeres 12.-14. mars på Meyergården, Kulturhuset Mo, Koks og Teaterkafeen i Mo i Rana.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.