Emma (36) er ny butikksjef på Storforshei

Skrevet av Ann Kristin Kjærnli
29.07.2020 10:45 - OPPDATERT 29.07.2020 17:01

Skal drive Coop Midt-Norges nordligste butikk.

Emma Solheim (36) er ansatt som ny butikksjef ved Coop Prix Storforshei. 

– Vi er veldig fornøyd med å få på plass Emma som butikksjef. Emma er ung og offensiv, og har opparbeidet seg mye god erfaring som assisterende butikksjef ved Extra Gruben. Hun er absolutt klar for å få ansvaret for sin egen butikk, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Prix Storforshei hadde i fjor en omsetning på 28 millioner kroner, og er Coop Midt-Norges nordligste butikk blant de 143 som samvirkelaget driver.

Den nye butikksjefen har oppstart 10. august.

– Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang, og det skal bli artig å få totalansvaret for en butikk. Jeg har vært i Coop siden 2016, og føler at det har vært en god skole å jobbe ved Extra Gruben. Fordelen med å jobbe ved en litt mindre butikk som Prix Storforshei er at man kan bli enda bedre kjent med kundene, sier Solheim.

Coop Midt-Norge er med 7,8 milliarder kroner i omsetning landsdelens største handelsbedrift. Coop Helgeland fusjonerte inn sin virksomhet fra 1. mars i 2020. 

Les mer om:

coop prix storforshei
Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.