Venstres Mats Hansen mener det er helt feil å skape et inntrykk av at noen partier i Rana er mot en realisering av en ny flyplass, slik Ap har gjort. Foto: Roger Marthinsen

"En stemme til Rana Venstre er en stemme for realisering av flyplassen"

Skrevet av Jon Gunnes, Mats Hansen
08.09.2019 07:00 - OPPDATERT 08.09.2019 10:09

Venstre jobber for ny storflyplass på Hauan

Rana Venstre har støttet arbeidet med ny storflyplass på Hauan siden dag én. Venstre på Stortinget har også støttet opp under arbeidet som er, og har vært gjort. En stemme til Rana Venstre er en stemme for realisering av flyplassen. 
 
Vi er i innspurten på valgkampen. Fra Arbeiderpartiet forsøkes det å skremme med at enkelte parti er mot ny flyplass. Dette er selvfølgelig feil og alle partiene i kommunestyret er for etableringen.

For at det ikke skal være noen tvil vil vi understreke følgende:

  • Venstre, i Rana og stortingsgruppen, støtter byggingen av en ny stor flyplass på Hauan ved Mo i Rana. Et kreativt lokalt initiativ som vi ønsker velkommen og lykke til! 
  • Venstre, i Rana og stortingsgruppen, støtter formuleringene i dagens NTP vedr. realiseringen av flyplassen på Hauan.
  • Venstre, i Rana og stortingsgruppen, vil opprettholde de øvrige flyplassene på Helgeland. 
Vi har forøvrig merket oss det sterke engasjementet i Helgelandsregionen for gode transport- og kommunikasjonsløsninger. Løsninger som ivaretar forutsetningene for en positiv samfunnsutvikling samtidig som de er fremtidsrettede og miljøvennlige. For eksempel bruk av elfly. Dette krever et mangfold av løsninger, og Venstre, som har et helhetlig syn på samfunnsutviklingen støtter dette arbeidet.
 
Jon Gunnes, Stortingsrepresentant for Venstre og medlem av transportkomitéen

Mats Hansen, ordførerkandidat for Rana Venstre

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.