Snap! erstatter En Vogue på iFjord-festivalens program.

En Vogue kansellerte - Snap! kommer i stedet

Skrevet av Kenneth Johan Gabrielsen
11.06.2018 14:39

Endring på iFjord-programmet.

– Det er med triste hjerter vi må meddele at den amerikanske gruppen EnVogue må kansellere årets iFjord Festival, skriver festivalen i en pressemelding.

– Vi jobbet som gal sammen med managementet med å finne en løsning, men det gikk rett og slett ikke. Vi var nede i kjelleren et kort øyeblikk, før vi igjen kunne slippe jubelen løs; Snap! kommer.

I pressemeldingen opplyses det at årsaken til kanselleringen er "reisetrøbbel". 

– Det var eneste utvei. Men vi ser ikke bort fra at de amerikanske damene gjester iFjord Festivalen ved en senere anledning. Vi har jobbet døgnet rundt og lett etter noen som kunne lage topp stemning i teltet. Nå har vi virkelig trua på at når Snap! fyrer i gang Rythm is a Dancer, The Power og hele hit-rekken sin blir stemningen til å eksplodere, skriver de.

The Power som ble lansert i 1990 klatret helt opp til andreplass på Billboard hot 100-lista i USA og herjet på hitlistene verden over. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.