Hemnes Bil AS etablerer servicepunkt for Mercedes-Benz EQ, personbil og varebil. Foto: Nordvik Gruppen

Hemnes Bil AS etablerer nytt verksted for Mercedes-Benz i Bodø.

Skrevet av Redaksjonen
19.07.2019 13:43 - OPPDATERT 19.07.2019 19:32

Mot slutten av 2019 skal det nye verkstedet være oppe å gå.

Mot slutten av 2019 åpner Hemnes Bil AS nytt verksted for Mercedes-Benz i Bodø. Bilforhandleren fra Mo i Rana har lang historie som merkeforhandler og -verksted for Mercedes-Benz, og gleder seg til å utvide tilbudet til Bodø: -Det har vært stor interesse for Mercedes-Benz EQ blant kundene i Salten, og vi gleder oss til å kunne tilby servicepunkt og verksted for EQ, personbil og varebil, forteller Alexander Nordvik i en pressemelding. 

EQ er navnet på den nye elbil-serien til Mercedes-Benz. I fjerde kvartal lanseres den første modellen, EQC, som får følge av seks nye EQ-modeller frem mot 2022. -Hemnes Bil er eneste EQ forhandler i regionen og vi ønsker å ivareta kundene på best mulig måte. Derfor er rask etableringen av Mercedes-Benz- og EQ verksted i Bodø høyt prioritert sier Alexander.

Mercedes-Benz forhandleren Hemnes Bil AS eies av Nordvik Gruppen. Konsernet har hovedkontor i Bodø og består av 25 lokale bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. I mars ble det kjent at Nordvik Gruppen var valgt som en av tre strategiske partnere av Bertel O. Steen i Nord-Norge, med mål om å styrke distribusjonen og forhandlernettet i Nord-Norge. Etableringen av Mercedes-Benz verkstedet i Bodø er en del av denne satsingen.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.