Foto: Roger Marthinsen

Etterlyser film og bilder fra stedet der ung mann ble kritisk skadd

Skrevet av Roger Marthinsen
15.04.2021 16:06 - OPPDATERT 15.04.2021 19:31

– Den videoen du sitter på kan være kjempeviktig for å hindre at lignende ting skjer igjen!

Natt til forrige søndag, 11. april, rykket politiet og ambulanse ut til en adresse på Selfors, Mo i Rana, etter melding om at en person hadde falt om på en fest. Vedkommende ble kritisk skadd.

Politiet forsøker nå å kartlegge hva som har skjedd, og å finne årsaken til at personen falt om. Nå ber politiet om hjelp for å få kartlagt det som har skjedd.

– Etterforskningen så langt gir grunn til å anta at noen kanskje kan ha film fra før, under eller etter selve hendelsen. Så dersom du sitter på film eller bilder fra denne kvelden. ber vi deg ta kontakt med politiet på 02800 eller på melding her til nettpatruljen, melder Politiets nettpatrulje Nordland, på Facebook.

– Den videoen du sitter på kan være den siste brikken vi trenger for å få klarlagt hendelsesforløpet. Og ikke minst; den kan være kjempeviktig for å hindre at lignende ting skjer igjen, opplyser en representant fra Politiets nettpatrulje Nordland. 

Politiet har ingen nye opplysninger om tilstanden til personen som ble skadd, ut over at vedkommende ble kritisk skadd. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.