Eventyret fortsetter for Kristoffer

Skrevet av Roger Marthinsen
26.04.2019 22:09 - OPPDATERT 27.04.2019 09:01

Kristoffer Edvardsen videre i The Voice etter direktesendt tv-opptreden. Overbeviste både titusenvis av seere og legenden Morten Harket.

Lurøy-ranværingen Kristoffer Edvardsen (20) kom nok en gang gjennom nåløyet i The Voice. Og i kveld klarte Edvardsen det gjennom sin prestasjon da han fremførte «Always» av Gavin James, under den første direktesendingen i årets The Voice-sesong.

Edvardsen var den av de fem utøverne på Yosef Wolde-Mariams lag som fikk flest stemmer av TV2s seere i kveld, og gikk dermed videre som en av to artister fra Yosefs team.

Kristoffer Edvardsens The Voice-eventyr startet i februar, da han kom videre fra audition-runden. Deretter kom 20-åringen, som er oppvokst på Sleneset i Lurøy og senere i Mo i Rana, seg videre i The Voice gjennom først knockout-runde og deretter duell-runde.

Etter kveldens opptreden røpte Edvardsen at han under generalprøven en time før sending, så hadde han lyst til bare å bare dra hjem.

– Det gikk ordentlig drit. Jeg følte at det var helt jævlig. Og så funker det nå, smilte Edvardsen.

I tillegg til å imponere tv-seerne så mye at han fikk flest stemmer av samtlige på team Yosef, har også Lene Marlin og Morten Harket latt seg imponere over nord-helgelendingen.

– Stemmen din har karakter og du bare bar den låta... Det der gjorde du dritbra, sa Marlin.

Harket betegnet Edvardsen som en spennende artist som har gjort han nysgjerrig.

– Du har teft og drive, sa Morten Harket, som også berømmet 20-åringen for hans mest helhetlige fremføring i The Voice – så langt. 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.