Kenneth Manvik (t.v.) er stolt av at Coop-kjeden har solid vekst i kundetilfredshet. Foto: Roger Marthinsen

– Extra er en av de billigste kjedene i Norge, og det er vi stolte av

Skrevet av Redaksjonen
24.07.2019 10:32 - OPPDATERT 24.07.2019 13:01

Coops lavpriskjede har aldri hatt flere fornøyde kunder, vokser mest i markedet og er nylig kåret til Norges billigste dagligvarekjede av både Nettavisen og VGs matbørs.

Det er god stemning på Extra-butikkene i Rana om dagen. Aldri før har tilbakemeldingene fra kundene vært bedre, og da VG nylig kåret landets billigste dagligvarekjede gikk Extra helt til topps. Extra var også billigste dagligvarekjede i Nettavisens måling forrige uke.

– Vi har gjort akkurat det vi har lovet kundene våre, som er de som eier oss, og gitt dem den billigste handlekurven. Resultatet viser at Extra er en av de billigste kjedene i Norge, og det er vi stolte av, sier driftssjef i Coop Helgeland, Kenneth Mannvik i en pressemelding.

Kundene setter åpenbart pris på Extras kombinasjon av lave priser og stort utvalg. Extra –butikkene i Coop Helgeland har vokst med fem prosent så langt i år sammenlignet med samme periode i fjor. Også total for Extra-kjeden er vekst god: Ingen annen dagligvarekjede vokser raskere i årets første halvår – både vekst i eksisterende butikker og totalt der nye butikker regnes med. Markedsandelen ved utgangen av juni var på rekordhøye 14,3 prosent – en økning på 1,4 prosentpoeng fra samme periode i fjor, ifølge ferske tall fra analyseselskapet Nielsen.

– Extra har i flere år vært vekstvinneren i bransjen og vi ligger an til å gjenta suksessen også i år. Dette er takket være våre flotte kunder og ekstremt dyktige ansatte, sier Christian Hoel, kjededirektør i Extra.

Samtidig som Extra vinner pristester og markedsandeler, vinner de også stadig flere kunder. Interne målinger av kundetilfredshet viser nivåer langt over samme tidspunkt i fjor.

– Vi får fantastiske tilbakemeldinger fra kundene. Det gjør meg utrolig stolt og viser hvilken enorm innsats våre ansatte legger ned for å skape gode handleopplevelser, sier Hoel.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.