Nye Krokstrand bru bygges i ny veglinje bak kafeen. Foto: Martin Tengesdal, Zenith Survey AS

Ferieavvikling i prosjektet E6 Helgeland

Skrevet av Hedda Hiller
08.07.2019 13:27 - OPPDATERT 08.07.2019 17:01

Redusert byggeaktivitet de nærmeste ukene.

Entreprenørene som bygger nye E6 på Helgeland avvikler ferie de nærmeste ukene. Det betyr litt mindre plunder og heft for trafikantene.

I delprosjektet E6 Helgeland nord er ferien kort: det er stille på anlegget i perioden 17.–24. juli. Lengst nord på strekningen vil framkommeligheten være noe redusert også gjennom ferieavviklingen. Ved Bolna på Saltfjellet er det lysregulering grunnet innsnevring til ett kjørefelt, og fartsgrensen ned mot Krokstrand er 70 km/t.

I søsterprosjektet i sør har Skanska ferieavvikling i perioden 10.–24. juli. Hæhre, som bygger ny veg sør for krysset fylkesvei 76 og E6 har ferie fra 11. til 30. juli. To lysreguleringer opphører under ferieavviklingen; en ved Svenningvatnet og en ved Sefrivatnet.

I delprosjektet Kapskarmo–Svenningelv–Lien vil det være full aktivitet gjennom hele sommeren, og når august kommer er alle E6 Helgeland-entreprenørene på plass igjen.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.